Αγαπητοί μας πελάτες τα καταστήματα μας είναι ανοιχτά και λειτουργούμε με CLICK AWAY. Όλες οι διαδυκτιακές και τηλεφωνικές παραγγελίες που λαμβάνουμε εκτελελούνται κανονικά. Για παραγγελίες τηλεφωνήστε μας στο 2310 223855 και 2310 864865. Οι παραγγελίες μέσω της ιστοσελίδας μας εκτελούνται κανονικά. Παραδίδουμε κατ’ οίκον σε όλη τη Θεσσαλονίκη αυθημερόν. Στέλνουμε όλα τα προϊόντα μας με την ACS Courier σε όλη την Ελλάδα.

CALL US:

+30 2310 223855

+30 2310 864865

Select Currency

CALL US:

+30 2310 223855

+30 2310 864865

Wedding Invitations / Προσκλητήρια Γάμου

Τα προσκλητήρια του γάμου σας δίνουν τον τόνο για την μεγάλη ημέρα σας και για αυτό είναι σημαντικό να διαλέξετε μια πρόσκληση που να ταιριάζει με την προσωπικότητα σας αλλά και με το ύφος του γάμου σας. 

Και επειδή αυτή η σπέσιαλ μέρα θα είναι εξαιρετική και ο γάμος σας δεν θα είναι το ίδιο με όλους τους άλλους γιατί να στείλετε προσκλήσεις που είναι;

Εμείς στο design by Bouquet σκεφτόμαστε διαφορετικά, αντισυμβατικά και απο μια νέα προοπτική, αγαπάμε το χειροποίητο και προσφέρουμε μοναδικά προσκλητήρια γάμου με αποκλειστικά σχέδια και υπέροχα διαφορετικά υλικά απο όλο τον κόσμο.

Αυτό σημαίνει οτι κάθε προσκλητήριο που σχεδιάζουμε είναι στυλάτο, ιδιαίτερο και μοναδικό και σίγουρα δεν είναι προσκλητήριο 'της σειράς'. Τα προσκλητήρια μας, είναι τέλεια για τα ζευγάρια που θέλουν να ξεφύγουν απο τα τυποποιημένα προσκλητήρια και για αυτούς που θέλουν να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους τους με μια πρόσκληση σε άλλο ύφος απο αυτά που μέχρι τώρα ξέρουμε.

Όλα τα προσκλητήρια που σχεδιάζουμε είναι 100% χειροποίητα, μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με το στυλ κάθε γάμου και η τιμή τους περιλαμβάνει και την εκτύπωση.

Δείτε τα προσκλητήρια μας παρακάτω, διαλέξτε τα δικά σας και εντυπωσιάστε.

 


Wedding Invitations give the tone for your big day and that is why it is important that you choose an invitation that matches your personality and the style of your wedding.

And because this special day will be exciting and unique and your wedding will not be the same as everyone elses why send invitations that are?

We at design by Bouquet think differently, unconventionally and from a new perspective, we love handmade products and we offer unique wedding invitations with 

exclusive designs made of wonderful, different meterials from around the world.

This means that every invitation we design is special and unique and definately not standard. Our handmade invitations are perfect for couples who want something unique and for those who want to impress their guests.​

Τα καινούρια μας προϊόντα θα είναι σύντομα κοντά σας!
New products coming soon!

0 Products
SHIPPING WORLDWIDE
SECURE PAYMENTS
SHIPPING WORLDWIDE
SECURE PAYMENTS